Időpontkérés (kötelező!)


Időpontot csak a vezetékes telefonjainkról tudunk adni! 
Csákvár 22-375-100
Lovasberény 22-456-100
Üzemzavar esetén hívhatják a 20-9127-722 telefonszámot !

Bármelyik rendelőben kérhető bármelyik rendelésre időpont. Az aznapi rendelésre a rendelés első fél órájában kérjenek időpontot. Aki később telefonál, az később kerül sorra.
Személyesen is kereshetnek minket időpontért (gyermek nélkül).

Figyelem! Ez nem előjegyzés!!!!!!!!!
Mindenkit ellátunk már az első napon!

Immár közel 15 éve Lovasberényben bevezettük az időpontkérést. Ez annyit jelent, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően időpontokat biztosítunk a betegeknek, így várakozási idő gyakorlatilag alig van. Sajnos a téli hónapokban ez gyakran felborul, de az időpont nélküli rendelésekhez viszonyítva így sem több átlagban 10 percnél. Ez az esetek 90 %-ban megvalósul.
Amikor nem volt időpontra lehetőség, télen 2-3 óra közé estek a várakozási idők.
Kis helyen sok gyermek, plusz gyermekenként egy-két szülő, stb.  Naponta 100-150 ember.
Kettő féle beteg létezik: 1,) aki siet és már a rendelés előtt megjelenik.  2,) aki a rendelés végére érkezik, mert úgy gondolja, így kevesebbet kell várnia. Téved. 
Ennek köszönhetően sokszor ültünk a három órás rendelési idő alatt üres váróhelyiségek mellett a középidőben. A végén pedig egy-másfél órát ráhúztunk. Ez a jelenlegi három helyen történő rendelés miatt nem lehetséges. Különben belekésünk a következő rendelő rendelési idejébe, ahol így már alapból másfél órányi torlódással kezdünk.
Higgyék el beteg gyermekkel jobb otthon eltölteni az időt, mint a levegőtlen, fertőzésveszélyes váróhelyiségben.

Határozattan kérem önöket türelmesen csörgessék a vezetékes telefonokat!